MUZEUL NAŢIONAL de ARTĂ al MOLDOVEI
Photo Photo Photo
Photo Thumb
Photo Thumb
Photo Thumb

Arhiva Relatii cu Publicul
Carnavalul Copiilor

În data de 17 decembrie, 2015 la Muzeul Național de Artă al Moldovei s-a desfășurat Carnavalul Copiilor, unul dintre cele mai reușite proiecte educaționale ale MNAM. Acesta a fost lansat în anul 2008, devenind în timp o frumoasă tradiție. În toți acești ani Carnavalul s-a bucurat de succes și continuă să atragă un număr tot mai mare de participanți de cele mai diverse vârste din școlile și liceele municipiului Chișinău: Liceul Gh. Asachi, Liceul teoretic cu profil artistic Nicolae Sulac, gimnaziul Nr. 7 din capitală.

Citeşte mai mult...
 
Carnavalul Copiilor

Joi, 18 decembrie, ora 12.00, Muzeul Naţional de Artă al Moldovei Vă invită la Carnavalul Copiilor

 

Carnavalul Copiilor este unul dintre cele mai reuşite proiecte educaţionale ale Muzeului Naţional de Artă al Moldovei. Acesta a fost lansat în anul 2008, devenind în timp o frumoasă tradiţie. În toţi aceşti ani Carnavalul s-a bucurat de succes şi continuă să atragă un număr tot mai mare de participanţi de cele mai diverse vârste din şcolile şi liceele municipiului Chişinău: Liceul Gh. Asachi, Liceul I. Vieru, Şcoala din satul Avdarma.

Vom întâlni împreună Crăciunul şi vom petrece vechiul an cu bună dispoziţie, cântece, dansuri, colinde, urături, parada măştilor etc. Invitatul de onoare al acestui eveniment va fi Moş Crăciun care va dărui copiilor magia Crăciunului.

Pentru informaţii: Secţia Relaţii publice şi Expoziţii, tel. 022-24-13-12

 

Citeşte mai mult...
 
Ziua Internaţională a Familiei şi Ziua Internaţională a Copilului

Miercuri, 20 mai, începând cu ora 11.00, Muzeul Naţional de Artă al Moldovei vă invită la evenimentele prilejuite Zilei Internaţionale a Familiei şi Zilei Internaţionale a Copilului.Citeşte mai mult...
 
Conferinţa Dumitru Matcovschi – om al credinţei şi al spiritualităţii

Vineri, 11 aprilie, 2014 la Muzeul Naţional de Artă, în cadrul expoziţiei personale Roman Tolici Ceremonii, s-a desfăşurat Conferinţa Dumitru Matcovschi – om al credinţei şi al spiritualităţii. Au participat elevii claselor a IX-a şi profesorii catedrei de limbă română din cadrul Liceului teoretic român-francez Gh. Asachi. Invitat de onoare, doamna Ana Bantoş, critic literar.

Citeşte mai mult...
 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 Următor > Sfârşit >>

Pagina 1 din 5
Vernisaj
Vernisaj
Copyright © 2018. Muzeul Naţional de Artă al Moldovei.
S5 Logo
ccc